Bel of mail ons
T: 078 - 612 64 66
E: info@goedegebuurenotariaat.nl

Adres
Rotterdamseweg 40
3332 AJ Zwijndrecht

Estate planning

U wilt uw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de volgende generaties. Uiteraard met de nodige juridische waarborgen. Dan bent u bij Goedegebuure Notariaat aan het juiste adres. Anca Goedegebuure, Ingrid Cohen en Kavita Bhagola zijn lid van de Vereniging voor Estate Planners in het Notariaat. Anca Goedegebuure is bovendien Register Estate Planner (REP). Zij zijn erin gespecialiseerd u te adviseren over dit belangrijke onderwerp.

Bij estate planning wordt gekeken of uw testament en huwelijkse voorwaarden goed op elkaar zijn afgestemd. Vervolgens kan er een schenkingsplan worden opgesteld. Ook kunnen we u adviseren over eventuele bedrijfsopvolging: hoe kan dat fiscaal en juridisch zo gunstig mogelijk? Uiteraard om te voorkomen dat u teveel belasting betaalt.

Goedegebuure Notariaat informeert u graag over de mogelijkheden en helpt u met het opstellen van een contract op maat. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.